Ervaringen

Voor u als nieuwe ouder zijn de ervaringen van leerlingen én andere ouders belangrijk. Wij delen graag hun ervaringen met u.

"Ik zal me even voorstellen: Ik ben Caroline en de moeder van Lex  (8 jaar).
Lex is dit jaar voor het eerst begonnen . Hij kwam in een leuke, gezellige groep waar een paar liefdevolle, enthousiaste begeleiders voor staan.
Ze doen veel leuke activiteiten zoals; Sport en spel, water spelletjes, t-shirts verven, naar de kinderboerderij of het park.
Tijdens de vakanties wordt er bijvoorbeeld een circusweek gehouden. Lex gaat met plezier er naar toe en is altijd enthousiast als hij er vandaan komt."


"Je kind voor het eerst naar de peuterspeelzaal is voor veel ouders en kinderen in de meeste gevallen best nog wel een dingetje. Onderweg naar de peuterspeelzaal is alles nog gezellig, vertrouwd en fijn, lekker met mama en papa een stukje lopen op weg naar je eerste dag op de peuteropvang. Eenmaal aangekomen bij de peuterspeelzaal loop je het lokaal binnen en staan er 2 hele aardige, enthousiaste, vreemde vrouwen (de juffen). Goeiemorgen Tony, kom je lekker bij ons spelen? Mama en papa blijven nog even leuk spelen, niks aan de hand, maar toch is de spanning voelbaar, want nu gaat het gebeuren… Tony?! Mama en papa gaan weg, krijgen we nog een kus? De sfeer slaat om van gezellig spelen in blinde paniek, de tranen komen en het gegil gaat door merg en been en is 4 straten verderop te horen. Als kind wordt je voor het eerst door je eigen ouders bij 2 vreemde vrouwen (de juffen) en een boel enge kinderen achter gelaten en als ouder moet je je kind voor het eerst alleen op een vreemde plek voor hem of haar achter laten. Maar gelukkig zijn daar de juffen , die je kind op pakken, troosten en gerust stellen dat mama en papa heus wel weer terug komen straks. En meestal eenmaal zittend in de kring bij 1 van de juffen op schoot, valt het allemaal best mee, zijn de juffen harstikke lief en zijn de kinderen daar ook best wel leuk om samen mee te spelen.

Wij zijn een gezin met 6 kinderen en komen al zo’n 8 jaar bij de opvang. De vijfde (Tony) zit op dit moment bij de juffen op de groep. De juffen zijn echt fantastisch, ze geven je kind liefde, aandacht, verzorging en een vertrouwd gevoel als mama en papa weg zijn. Ze zijn altijd vrolijk en enthousiast en maken altijd tijd voor een praatje en een dolletje en houden je op de hoogte van hoe het met je kind gaat op de groep. Het locatie IKC De Watersnip is een liefdevolle, warme en gezellige plek om je kind te zien opgroeien van peuter tot kleuter die helemaal klaar voor de basisschool. Monique, Wendy en Corry (de juffen), jullie bieden, een nest vol warmte en plezier.

Wij willen jullie dan ook bedanken voor jullie liefdevolle verzorging van onze kinderen en dat jullie aan de basis hebben gestaan ( en nog steeds staan) van onze kinderen hun schooltijd, van lieve, schattige peuters tot leuke, bijdehante, leergierige kleuters."

Snel naar