buitenschoolse opvang 2.0

Buitenschoolse opvang

IKC De Watersnip biedt een versterkte samenwerking tussen de basisschool en kinderopvang. We creëren als één team een uitdagende en doorlopende ontwikkelingslijn voor onze kinderen.

Kinderen kunnen voor schooltijd terecht vanaf 7.30 uur en na schooltijd tot 18.30 uur. De kinderopvang is bij ons in het gebouw gevestigd. IKC De Watersnip biedt buitenschoolse opvang aan verzorgd door gro-up.

Naschoolse opvang

gro-up kinderopvang en school werken samen om kinderen van 0 tot 13 meer groeiruimte en meer kansen te geven. 8 jaar of ouder, en wil je kind meer vrijheid? Dat kan! Onze KIDSclub biedt dat. Speciaal voor de oudste kinderen van de basisschool maakt de KIDSclub een programma met meer uitdaging en meer vrijheid. Maar nog altijd onder de professionele begeleiding van gro-up.

Kennismaken en inschrijven

Inschrijven, een rondleiding aanvragen of meer informatie over de mogelijkheden van kinderopvang? Kijk op www.gro-up.nl of neem contact op met een van de medewerkers van de afdeling Informatie & Plaatsing Kinderopvang (klantcontact@gro-up.nl; (079) 346 11 80).